Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Styrelse

Håkan Erixon

Styrelseordförande i Hemnet sedan 2017

Född: 1961

Erfarenhet: Styrelsemedlem i Vattenfall och Alfvén & Didrikson Invest. Tidigare medlem i bolagskommittén på Nasdaq OMX Stockholm, ordförande i Capacent Holding och Orio, Director på Merrill Lynch, Vice Chairman för investment banking på UBS och senior rådgivare inom Corporate Finance till Regeringskansliet.

Utbildning: Civilekonom internationell ekonomi från Göteborgs universitet

Christopher Caulkin

Styrelseledamot i Hemnet sedan 2017

Född: 1980

Erfarenhet: Managing Director på General Atlantic med fokus på investeringar inom sektorerna internet och teknologi. Styrelseledamot i Property Finder, ManoMano, Doctolib, OpenClassrooms, Studio Moderna och Typeform och med tidigare erfarenhet från Boston Consulting Group och investeringsfirman Warburg Pincus.

Utbildning: Ingenjörsexamen från Cambridge University och masterexamen i finans från London Business School.

Anders Edmark

Styrelseledamot i Hemnet sedan 2017

Född: 1959

Erfarenhet: Fastighetsmäklare sedan 1982. Grundare och vd för Mäklarhuset Örnsköldsvik. Styrelseordförande i Mäklarsamfundet, styrelseledamot i SAH Invest samt styrelseordförande i Svensk Mäklarstatistik.

Tracey Fellows

Styrelseledamot i Hemnet sedan 2020

Född: 1965

Erfarenhet: President för Global Digital Real Estate på News Corp och styrelseledamot i REA Group Ltd. Tidigare vd för REA Group, Vice-President för Microsoft Asia-Pacific samt vd för Microsoft i Australien.

Utbildning: Kandidatexamen i Ekonomi vid Monash University.

 

 

Håkan Hellström

Styrelseledamot i Hemnet sedan 2021

Styrelsesuppleant under perioden 2017-2021

Född: 1958

Erfarenhet: Vice ordförande i Mäklarsamfundet och styrelseordförande i Svensk Fastighetsförmedling. Styrelseledamot i Svensk Mäklarstatistik och delägare och vd för Svensk Fastighetsförmedling Sydost. Vice ordförande i Dina Försäkringar Öland. Styrelseledamot i Linnéakademien för Vetenskap och Näringsliv, Stiftelsen Barometern och Mspecs.

Kerstin Lindberg Göransson

Styrelseledamot i Hemnet sedan 2018

Född: 1956

Erfarenhet: Vd för Akademiska Hus, styrelseledamot i Sveaskog samt vice ordförande för Win Win Gothenburg Sustainability Award. Tidigare flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport och vice vd på Scandic-koncernen.

Utbildning: Civilekonom från Umeå universitet.

Nick McKittrick

Styrelseledamot i Hemnet sedan 2020

Född: 1968

Erfarenhet: Accenture, medgrundare och vd Rightmove, vd och styrelsemedlem Homegate AG.

Utbildning: Elingenjörsexamen vid Southampton University.

Pierre Siri

Styrelseledamot i Hemnet sedan 2017

Född: 1974

Erfarenhet: Medgrundare och Operating Partner på Sprints Capital. Styrelseledamot i Chrono24. Tidigare vd och investerare i Blocket och Hitta.se, liksom i andra internetbolag såsom klart.se, Sleep Cycle, Eltiempo.es och Dubicars.com. Investerare och rådgivare på Propertyfinder, den ledande bostads­portalen i Mellanöstern.

Innehav hos ledande befattningshavare