Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Ny utökad bevakning på Hemnet

28 oktober 2008

 | icke regulatoriska

Hemnets bevakningstjänst är numera utbyggd och har bytt namn till ”Mitt Hemnet”. Nytt är bland annat att du som letar bostad enkelt och effektivt kan hålla koll på försäljningsprocessen för de bostäder som du är intresserad av. En annan praktisk funktion­ är att du får information direkt om visningen blir inställd. Dessutom kan man få tjänsten ”Mitt Hemnet” direkt i mobiltelefonen.

Tjänsten "Mitt Hemnet" är en samlingsplats där man bland annat kan lägga in bevakningar på intressanta bostäder, spara e-postadresser till sina vänner (för att kunna tipsa om intressanta bostäder) eller ändra de uppgifter som man först skrev in när man registrerade sig på "Mitt Hemnet". Tjänsten är personlig och man får ett eget lösenord i form av en PIN-kod som skickas via e-post.

Väl inloggad på "Mitt Hemnet" kan man under fliken"Bostäder" få löpande information om det har skett några förändringar­ under den senaste veckan för de bostäder som man har valt att lägga en bevakning på. När en bostad försvinner från Hemnet får man information om detta direkt, men bostaden och tillhörande grunduppgifter ligger kvar i bevakningen under tre veckor.

För att koppla tjänsten till mobiltelefonen följer man bara de instruktioner som finns i inloggningsrutan på "Mitt Hemnet", alternativt använder man adressen mobil.hemnet.se

Bilder

  • h87vqpalclycwpliwlpcq.jpg