Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Per Johnler blir ny ordförande i Hemnet

16 december 2008

 | icke regulatoriska

Efter sju år avgår Lars Kilander som ordförande i Hemnet. Ny ordförande för Sveriges ledande bostads­sajt blir Fastighetsbyråns VD Per Johnler.

Efter sju år avgår Lars Kilander som ordförande i Hemnet. Ny ordförande för Sveriges ledande bostads­sajt blir Fastighetsbyråns VD Per Johnler.

Hemnet är Sveriges ledande marknadsplats för bostäder till salu och har cirka en miljon besökare varje vecka. Lars Kilander, även VD i Mäklarsamfundet Bransch, lämnar nu ordförandeposten och ägarna har utsett Per Johnler till efterträdare.

- Jag har varit ordförande under sju mycket händelserika år. Besökarna på Hemnet har ökat stadigt och ligger nu på en nivå som få kunde drömma om när sajten drogs igång 1998. Nu lämnar jag med varm hand över till Per, säger Lars Kilander, avgående ordförande i Hemnet.

Beslutet att tillsätta Per Johnler som ny ordförande tog ägarna på ett möte den 10 december. Per Johnler tillträder som ordförande med omedelbar verkan.

- Hemnet har haft en otrolig resa och det är en spännande utmaning att hoppa på tåget som ordförande. Nu står Hemnet inför nya utmaningar. Vi måste vässa oss ytterligare för att leva upp till besökarnas höga förväntningar och möta ökad konkurrens, säger Per Johnler, ny ordförande i Hemnet.

 

Per Johnler är sedan 2001 VD på Fastighetsbyrån och sitter även i Mäklarsamfundets styrelse.

För mer information:

Per Johnler, Ordförande Hemnet och VD Fastighetsbyrån
Tel: 08-54 54 55 02, 070-560 30 57
E-post: [email protected]

Lars Kilander, Avgående ordförande och VD Mäklarsamfundet Bransch
Tel: 08-544 96 550
E-post: [email protected]

Om Hemnet

www.hemnet.se ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Swedbank Fastighetsbyrå, Mäklarsamfundet Bransch, Svensk Fastighetsförmedling, Dagens Nyheter och Göteborgsposten. Hemnet startades 1998 och är nu 10 år senare en av Sveriges populäraste sajter. Intresset för bostäder och boende är större än någonsin och besökstrafiken på Hemnet ökar lavinartat och ligger nu på över 1.000.000 unika besökare per vecka. Enligt en undersökning från september 2008 besöker 54% av alla svenskar i åldrarna 20-79 år regelbundet Hemnet.

Dokument