Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnet i din ficka

3 augusti 2009

 | icke regulatoriska

Leta bostad direkt i din iPhone. Hemnet lanserar nu en applikation för iPhone som gör det enkelt, roligt och effektivt att söka bostäder via mobilen. I samband med lanseringen av iPhone-applikationen släpps även en film på YouTube där vår VD Carl-Henrik Borg på ett lättsamt sätt visar hur du kan använda programmet.

Ambitionen med iPhone-versionen av Hemnet är att det ska vara lika enkelt och roligt att söka bostad på Hemnet via telefonen som framför datorn. Det går att söka bostäder över hela landet och det går också att välja om man vill se resultatet i form av en lista, som bilder eller via karta. Boendekalkyl för att snabbt beräkna boendekostnad finns bara ett knapptryck bort under kalkylknappen.

I applikationen har Hemnet utnyttjat de fördelar som finns i den mobila tekniken och eftersom Apple kommit längst valde vi att börja med den plattformen. I Sverige har iPhone sålt mycket bra och nått brett användande av inte bara telefoni. Vårt mål har varit att använda tekniken för att öka relevansen och användarnyttan genom att låta Hemnet följa med i fickan.

I Hemnets iPhone-applikation kan du bland annat snabbt få upp förslag på bostäder som är till salu i närheten genom iPhones inbyggda GPS och med hjälp av kameran kan du ta egna bilder på en visning och sedan spara dem under din användare på "Mitt Hemnet". "Gör det själv" erbjuder kontaktuppgifter till en mängd olika hantverkstjänster som har tagits fram i samarbete med Eniro.

Hemnets iPhone-applikation gör det möjligt att alltid leta bostäder och "Hemnetsurfa" oavsett var du befinner dig.

IPhone-applikationen finns att ladda ner kostnadsfritt på:
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=324177282&mt=8

Filmen som beskriver iPhone-applikationens funktion­er och finesser finns att se på vårt YouTubekonto http://www.youtube.com/user/Hemnetse: http://www.youtube.com/watch?v=5Wo20dflOy0 och är möjlig att dela med sina vänner på såväl Facebook, Twitter och andra sociala nätverk.

Välkomna att kontakta Hemnets Vd Carl-Henrik Borg för en pressdemo av Hemnets nya
iPhone-applikation.
Tel: 070 - 591 31 94
E-post: [email protected]

Iphone-applikationen har utvecklats av Apegroup i samarbete med Syre, Eniro och Calegio.
Filmen har producerats av WhyTV i samarbete med Syre.Kontaktperson :
Carl-Henrik Borg
VD, Hemnet
Tel: 070 - 591 31 94
E-post: [email protected]

Twitter: @hemnetvd

Om Hemnet

www.hemnet.se ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Fastighetsbyrån, Mäklarsamfundet Bransch, Svensk Fastighetsförmedling, Dagens Nyheter och Göteborgsposten. Hemnet startades 1998 och är nu 11 år senare en av Sveriges populäraste sajter. Intresset för bostäder och boende är större än någonsin och besökstrafiken på Hemnet ökar lavinartat och ligger nu på över 1.200.000 unika besökare per vecka. Enligt en undersökning från september 2008 besöker 54 % av alla svenskar i åldrarna 20-79 år regelbundet Hemnet.

Hemnet finns självklart på Facebook: http://www.facebook.com/pages/Hemnet/90891132423?ref=ts

Dokument

Bilder

  • dp8onxyyvxvl5maxwpo4sg.jpg