Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnets utbudsrapport flyttar fram i tiden

15 oktober 2009

 | icke regulatoriska

Hemnet flyttar utbudsrapporten till första vardagen i varje månad.

Hemnet publicerar regelbundet utbudsstatistik från Hemnet.se i mitten av månad. Rapporten visar hur utbudet på Hemnet.se har sett ut under den föregående månaden, dels för hela riket samt nedbrutet på län. Från och med november kommer utbudsrapporten istället att publiceras den första eller andra varje månad. Det innebär att det inte kommer att publiceras någon statistik här på Newsdesk för september men vi på Hemnet är självklart behjälpliga om ni vill få tillgång till den.

Hemnets utbudsstatistik är en sammanställning av genomsnittet av de bostads­rätter och villor som funnits till försäljning på hemnet.se under en månad.

För mer information om hur utbudsstatistiken utvecklas på läns- och kommunnivå besök Hemnetbarometern på: www.hemnet.se/statistik

Om Hemnet www.hemnet.se ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Swedbank Fastighetsbyrå, Mäklarsamfundet Bransch, Svensk Fastighetsförmedling, Dagens Nyheter och Göteborgsposten. Hemnet startades 1998 och är nu 11 år senare en av Sveriges populäraste sajter. Intresset för bostäder och boende är större än någonsin och besökstrafiken på Hemnet ökar lavinartat och ligger nu på över 1.000.000 unika besökare per vecka. Enligt en undersökning från september 2008 besöker 54 % av alla svenskar i åldrarna 20-79 år regelbundet Hemnet.

Dokument