Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnets iPad-applikation lanseras idag

18 januari 2011

 | icke regulatoriska

Hemnet lanserar idag en applikation för iPad. Det stora bildformatet och GPS-funktion­en är exempel på två funktion­er som gör iPad perfekt för att söka och inspireras av bostäder på Hemnet.

Med Hemnets iPad-app kan du hitta bostäder där du befinner dig just nu med GPS-funktion­en eller söka bostad som vanligt, genom att ange ett område. När du har hittat en bostad kan du bläddra bland stora bilder, se var bostaden ligger på en karta och beräkna boendekostnaden direkt i appen. För mer information är det lätt att surfa vidare till mäklarsidan för en fullständig objektsbeskrivning.

– Vi ser att en stor del av våra användare besöker hemnet.se för att få inspiration och inredningstips till sina hem, inte för att faktiskt göra en bostads­affär. För den här målgruppen ser vi att iPad-appen kommer att vara en perfekt plattform. Det stora bildformatet och gränssnittet gör det lätt att bläddra bland bilderna. Vi har även lagt till en funktion­ som gör att man kan spara sina favoritbilder till en särskild inspirationsmapp, säger Carl-Henrik Borg, vd Hemnet.

Inspirationsmappen gör det enkelt att spara och hitta de bästa bilderna igen. Intressanta bostäder och sökningar sparar du som favoriter i ”Mitt Hemnet” som du även kan se via hemnet.se. Med iPad-appen kan du också enkelt tipsa dina vänner om intressanta bostäder, via e-post eller sociala medier.

iPad-appen finns tillgänglig i App Store från och med idag den 18 januari 2011. Applikationen är gratis och har utvecklats med hjälp av apegroup.

Dokument

Bilder

  • gu6mymauqtdy8duprhvw.png