Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnet lanserar ny app för Android

17 oktober 2012

 | icke regulatoriska

Nu släpper Hemnet en ny app för Android. Fritextsök, mer finessrikt kartsök och en allmänt bättre applikation finns att hämta i Google Play. Appen fungerar för de som har Android version 3.1 eller högre.

Nu släpper Hemnet en ny app för Android. Fritextsök, mer finessrikt kartsök och en allmänt bättre applikation finns att hämta i Google Play. Appen fungerar för de som har Android version 3.1 eller högre. 

Nyheter i appen är sök genom att rita på karta, Hemnet-safari-läge och fritextsök. Dessutom har en mängd andra bra små funktion­er lagts till, för att underlätta för dig som söker bostad. Appen kan hämtas i Google Play

- Det känns jätteroligt att erbjuda Android-användare den förbättrade funktion­aliteten i den nya Hemnet-appen. De viktigaste förändringar­na är att man nu kan rita ut egna sökområden på kartan och göra fritextsökningar, säger Linus Lennstrand, CTO på Hemnet.

För frågor, kontakta:

Staffan Tell, pressansvarig Hemnet, tel: 073-367 66 85, E-post: [email protected]

Om Hemnet:
Hemnet är Sveriges populäraste sajt för bostads­sök, med 1,3 miljoner unika besökare i veckan (v. 33, 2012) och ungefär 1 000 000 bostads­visningar per dygn. Hemnet.se startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling.

www.hemnet.se

Bilder

  • vp3bhhpddknsim3dlioy.jpg