Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Staffan Tell blir ny pressansvarig på Hemnet

8 augusti 2012

 | icke regulatoriska

Från och med augusti börjar Staffan Tell som pressansvarig på Hemnet. Han kommer närmast från PR-byrån Wenderfalck där han under sex år arbetat som kundansvarig och projektledare.

- Hemnet växer och söker ytterligare medarbetare

Från och med augusti börjar Staffan Tell som pressansvarig på Hemnet. Han kommer närmast från PR-byrån Wenderfalck där han under sex år arbetat som kundansvarig och projektledare.  

- Det här är ett riktigt drömjobb för mig. Jag är mycket intresserad av boende i allmänhet och bostads­marknaden i synnerhet. Att Hemnet har hela bostads­utbudet och miljontals besökare, kombinerat med det stora mediala intresset för bostads­marknaden, skapar spännande möjligheter att generera intressant och relevant kommunikation, säger Staffan Tell, pressansvarig Hemnet.

- Det känns jätteroligt att Staffan börjar på Hemnet. Hans stora engagemang och kunskap om PR och kommunikation kommer att vara mycket värdefullt för oss. Hemnet utvecklas hela tiden och vi står inför stora förändringar­ som kommer att ge ännu fler möjligheter i PR-arbetet, säger Andreas Löwgren, försäljningsdirektör Hemnet.

Hemnet fortsätter att expandera
På tre år har Hemnet vuxit från tre till 28 anställda och tillväxttakten håller i sig:

- Hemnet har verkligen vind i seglen och vi måste bli fler. Just nu söker vi bland annat efter en duktig KAM-säljare som ska jobba mot mediebyråer och storkunder samt en skarp webbutvecklare för hemnet.se, säger Andreas Löwgren vidare.  

Kort om Staffan Tell
Ålder: 33 år
Familj: Fru och två barn
Bor: Solna
Arbetslivserfarenhet:
Wenderfalck Kommunikation 2006 – 2012, kundansvarig och projektledare.
Geelmuyden.Kiese 2004 – 2006, projektledare.

Bilder

  • qbhnqc6gs6rhgdp8gxrhg.jpg
  • lpjspy0j9uqfgj6aiuhk.jpg