Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Verklighetens hem inspirerar

9 februari 2012

 | icke regulatoriska

En undersökning från Hemnet visar att verklighetens hem inspirerar! Av ca 1,4 miljoner besökare i veckan är var fjärde på sajten för att bli inspirerad så ofta som flera gånger i veckan. 26 procent planerar att göra en förändring hemma.

Att besökarna på hemnet.se inte bara är på jakt efter den perfekta lägenheten är tydligt. Hemnet.se är även en källa till inspiration och nya inredningsidéer. Av ca 1,4 miljoner besökare i veckan är var fjärde på sajten för bli inspirerad så ofta som flera gånger i veckan. 26 procent planerar att göra en förändring hemma. Det visar en nyligen genomförd undersökning bland besökarna på Hemnet.se.

För att göra det lättare att bläddra och hitta bilder har Hemnet kategoriserat några av alla bilder på inspirationsfliken www.hemnet.se/inspiration. Mer än hälften av besökarna (53 %) tycker att köksbilder är mest inspirerande att titta på.

Inredningsmagasin är den största källan till inspiration för 24 procent av besökarna men de anser att de får mer inspiration på hemnet.se än från inredningsbloggar och sina vänners hem. 85 procent har delat inspirerande bilder från Hemnet med sina vänner.


För frågor kontakta:
Ulrika Berg, marknadschef Hemnet, tfn: 070-684 55 17, e-post: [email protected]

Om Hemnet
Hemnet är Sveriges populäraste sajt för bostads­sök, med 1,4 miljoner unika besökare i veckan (v. 21, 2011) och ungefär 1 000 000 bostads­visningar per dygn. Hemnet.se startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling.

Dokument

Bilder

  • mvam4gl06xoknfbnwozgg.jpg