Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnet fortsätter att växa

1 mars 2013

 | icke regulatoriska

Hemnet har glädjen att hälsa Daniel Axelsson, Moa Jegers, Natalie Löflund, Hans Flink och Per-Arne Sandegren välkomna.

Rekryterar personal och flyttar ihop med Svensk Mäklarstatistik

Hemnet har glädjen att hälsa Daniel Axelsson, Moa Jegers, Natalie Löflund, Hans Flink och Per-Arne Sandegren välkomna.

- Det är fantastiskt roligt att se hur Hemnet fortsätter att växa. Som ett resultat av att vi blir fler medarbetare inviger vi ett nytt kontorsplan nu i mars, vilket ger oss dubbelt så stor yta, säger Carl-Henrik Borg VD på Hemnet.

Moa Jegers arbetar som webbredaktör på Hemnet med ansvar för b.l.a redaktionellt innehåll, sociala medier, SEO samt SEM. Moa kommer senast från Spray där hon jobbade som kommunikations- och PR-ansvarig för dejtingsajten Spraydate. Moa har under 2011 och 2012 även arbetat som PR-ansvarig för internetkonferensen SIME Stockholm.

Natalie Löflund ansluter till Hemnets ekonomiavdelning och kommer att arbeta som ekonomiassistent. Hon kommer senast från Happy Homes supportkontor.

Daniel Axelsson blir Analysansvarig inom affärsutvecklingsteamet. Han har lång erfarenhet av att jobba med analys av webbanalys för företag som bland annat Posten.

Hans Flink och Per-Arne Sandegren utgör Svensk Mäklarstatistik och flyttar nu in i Hemnets lokaler som en följd av det företagsförvärv som genomfördes i slutet av förra året.
Målsättningen är att gemensamt fortsätta utveckla den mest heltäckande och aktuella statistiken för bostads­marknaden.

För frågor, kontakta:
Staffan Tell, pressansvarig Hemnet, tel: 073-367 66 85, E-post: [email protected]

Om Hemnet:
Hemnet är Sveriges populäraste sajt för bostads­sök, mellan 1,6 och 1,8 miljoner unika besökare i veckan och ungefär 1 000 000 annonsvisningar av bostäder per dygn. Hemnet.se startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling. I januari utsågs Hemnet till Sveriges bästa söksajt av Internetworld.
Bilder

  • rut45eg03bflcky1yyfj.jpg