Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnet Sveriges bästa söksajt 2012 enligt Internetworld

18 januari 2013

 | icke regulatoriska

Igår utsågs vinnarna i Internetworld Topp 100 för 2012 på Nalen i Stockholm. Hemnet fick ta emot pris för bästa sajt i kategorin sök.

Igår utsågs vinnarna i Internetworld Topp 100 för 2012 på Nalen i Stockholm. Hemnet fick ta emot pris för bästa sajt i kategorin sök.

- Det känns fantastiskt roligt att vinna pris för bästa söksajt, särskilt eftersom konkurrensen i kategorin är mycket hård. Vi har satsat på att bygga upp en organisation med några av Sveriges bästa utvecklare och nu börjar vi se resultatet, säger Carl-Henrik Borg VD på Hemnet.

Motivationen från Internetworld lyder:
”Det har varit ett bra år för Hemnet. Nya appar för Ios och Android samt flera förbättringar av tjänsten i sig gör Hemnet till Sveriges bästa söksajt. Nu finns till exempel funktion­er som sökindex för hur stort intresse det finns för olika bostads­områden, en förbättrad kartvy samt även lite mer udda nyheter som samarbetet med Kronofogden. Satsningen på att ta hem utvecklingen inhouse har lönat sig.”
http://internetworld.idg.se/2.22675/1.487083/arets-basta-soksajt

För frågor, kontakta:
Staffan Tell, pressansvarig Hemnet, tel: 073-367 66 85, E-post: [email protected]

Om Hemnet:
Hemnet är Sveriges populäraste sajt för bostads­sök, mellan 1,6 och 1,8 miljoner unika besökare i veckan och ungefär 1 000 000 annonsvisningar av bostäder per dygn. Hemnet.se startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling.

www.hemnet.se


Bilder

  • wysm71q9paukgnz7dkgl.jpg