Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Jenny Jeppsson är Hemnets nya kommunikationschef

8 oktober 2013

 | icke regulatoriska

Jenny Jeppson blir ny kommunikationschef på Hemnets marknadsavdelning. Hon kommer senast från rollen som informationschef på Collectum.

Jenny Jeppson blir ny kommunikationschef på Hemnets marknadsavdelning. Hon kommer senast från rollen som informationschef på Collectum.

På Collectum har Jenny arbetat som informationschef sedan 2005 med uppdraget att skapa engagemang och intresse kring tjänstepension. Hon har även en bakgrund som konsult, kommunikationsstrateg och projektledare inom digital kommunikation.

Som Hemnets kommunikationschef kommer Jenny att ansvara för kommunikationen mot Hemnets viktigaste målgrupper; bostads­säljare och fastighetsmäklare, reklamköpare samt besökare. Tjänsten innefattar även ansvar för Hemnets varumärke och PR strategi.

-  Det känns otroligt spännande och roligt att bli en del av Hemnet och kunna bidra till företagets redan framgångsrika resa. Det är en dröm att få jobba med en tjänst som engagerar så många, säger Jenny Jeppsson, ny kommunikationschef på Hemnet.

-  Vi arbetat kontinuerligt med att utveckla Hemnet, både som organisation och som tjänst. Jennys erfarenhet och engagemang kring kommunikationsfrågor och informationsarbete kommer att vara mycket värdefullt för oss i det arbetet. Vi är jätteglada över att Jenny börjar hos oss på Hemnet, säger Carl-Henrik Borg, VD på Hemnet.

Jenny tillträder tjänsten som kommunikationsansvarig på Hemnet i januari 2014. Ulrika Berg, tidigare marknadschef på Hemnet, har gått vidare till Fastighetsbyrån där hon tillträdde som marknadschef efter sommaren.

För frågor, kontakta:
Moa Linder, pressansvarig Hemnet, tel: 070-608 08 71, E-post: [email protected]


Bilder

  • fszfeuk1hy5powv2lr0i.jpg