Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Tobias Bard ny produktutvecklingschef på Hemnet

29 augusti 2013

 | icke regulatoriska

Linus Lennstrand lämnar tjänsten som produktutvecklingschef på Hemnet, Sveriges största bostads­sajt, efter 2,5 år. Hans ersättare blir Tobias Bard som närmast kommer från Mobiento.

Linus Lennstrand lämnar tjänsten som produktutvecklingschef på Hemnet, Sveriges största bostads­sajt, efter 2,5 år. Hans ersättare blir Tobias Bard som närmast kommer från Mobiento.Tobias Bard kommer senast från Mobiento där han haft rollen som Technical Creative Director. Utöver det har Tobias varit ansvarig för kreatörerna på Mobiento samt suttit i företagets ledningsgrupp. Under sin tid på byrån har han arbetat med kunder som Volvo Cars, Electrolux, H&M och Systembolaget.

- Det känns fantastiskt roligt att få arbeta med att göra Sveriges bästa bostads­tjänst ännu bättre och jag tror att jag kan tillföra mycket med min erfarenhet från mobilbranschen. Hemnet har ett produktutvecklingsteam i världsklass och jag ser väldigt mycket fram emot att tillsammans med dem ta tjänsten till nästa nivå, säger Tobias Bard, ny produktutvecklingschef på Hemnet

- Vi är väldigt glada över att Tobias börjar hos oss på Hemnet. Med utvecklingsteamet på plats kan vi fortsätta att utveckla Hemnet till en bostads­sajt av världsklass, säger Carl-Henrik Borg, VD på Hemnet.

Kort om Tobias Bard
Ålder: 37 år
Familj: Fru och tre barn
Bor: Täby
Arbetslivserfarenhet:
Eniro 2005-2009, Mobiento 2009-2013

Linus Lennstrand lämnar tjänsten som produktutvecklingschef efter 2,5 år. Under sin tid på Hemnet har han drivit utvecklingen som tagit företaget från en konsultberoende situation till att Hemnet idag står på helt egna ben i all väsentlig utveckling med ett produktutvecklingsteam på 12 personer.

Linus har tillsammans med teamet utvecklat hemnet.se till Sveriges bästa söksajt, släppt nya mobila applikationer och produkter som Hemnet Inspiration och slutpriser på Hemnet. I augusti flyttar Linus med familjen till Nairobi.

För frågor, kontakta:
Moa Jegers, pressansvarig Hemnet, tel: 070-608 08 71, E-post:[email protected]
Bilder

  • udnr8enchgtor4s09d1x.jpg