Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnet inleder samarbete med reklambyrån Le Bureau

3 december 2014

 | icke regulatoriska

​Hemnet har valt Le Bureau som sin nya reklambyrå. Uppdraget innebär bland annat att ta fram ett långsiktigt kommunikationskoncept för Hemnet.

Hemnet har valt Le Bureau som sin nya reklambyrå. Uppdraget innebär bland annat att ta fram ett långsiktigt kommunikationskoncept för Hemnet.

Under 2015 kommer Hemnet att vidareutveckla sin marknadsföring. Som ett led i detta arbete inleder Hemnet nu ett samarbete med reklambyrån Le Bureau.

En viktig del i samarbetet är att ta fram ett långsiktigt reklamkoncept för Hemnet som bidrar till att skapa en närmare relation med såväl besökare som mäklare.

- Le Bureau är en spännande och nytänkande byrå. Redan under upphandlingen imponerades vi av deras kreativitet och förmåga att tänka stort. Deras tidigare arbeten vittnar om förmågan att göra reklam med varm och mänsklig ton. Vi ser fram emot att tillsammans med Le Bureau ta fram kommunikation som skapar verkligt engagemang och värde, säger Jenny Jeppsson, kommunikationschef på Hemnet.

- Det är en fjäder i hatten för oss att få vara med och utveckla nästa steg i Hemnets varumärkesresa och ta oss an en av Sveriges mest använda digitala tjänster. Det känns oerhört kul och inspirerande, säger John Wernvik, projektledare på Le Bureau.


Arbetsgrupp Hemnet:
Jenny Jeppsson, kommunikationschef
Moa Linder, ansvarig digitala kanaler
Staffan Tell, pressansvarig talesperson

Arbetsgrupp Le Bureau:
Gustaf Sehlstedt, planner, kundansvarig
John Wernvik, projektledare
Emma Eriksson, ad
Martin Johansen, copywriter
Mikael Ståhl, digital ad
Amanda Bermheden, produkt­ionsledare


För ytterligare information vänligen kontakta:
Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet, Tel: 073-367 66 85, E-post: [email protected]

Om Hemnet:
Hemnet är Sveriges populäraste tjänst för bostads­sök med totalt upp till 2,5 miljoner unika besökare i veckan. Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling.

Bilder

  • ii45x8tutrhy3hmt8sa3.png