Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnet lanserar ny reklamkampanj

31 mars 2014

 | icke regulatoriska

Under vecka 14 går Hemnet ut i en reklamkampanj som kommer att synas över hela landet. Syftet med reklamen är att på ett emotionellt och humoristiskt sätt visa på att alla som köper och säljer bostad kollar Hemnet.

Under vecka 14 går Hemnet ut i en reklamkampanj som kommer att synas över hela landet. Syftet med reklamen är att på ett emotionellt och humoristiskt sätt visa på att alla som köper och säljer bostad kollar Hemnet.

- Vår röda tråd i kommunikationen är att man gör en bättre bostads­affär på Hemnet. Eftersom alla som köper och säljer bostad kollar Hemnet blir värdet av att synas på sajten tydligt, säger Jenny Jeppson Kommunikationschef på Hemnet.

Reklamkampanjen, som är rikstäckande, kommer att exponeras på 4000 utomhusytor. Den kommer också att stöttas upp digitalt med 13 miljoner exponering via bland annat dn.se, gp.se, sydsvenskan.se och ytterligare 18 lokala morgontidningars sajter. I Stockholm går kampanjen även i tunnelbanan på digitala skärmar.

Kampanjen är framtagen tillsammans med reklambyrån Abby Norm och tar avstamp i fenomenet Hemnet-beroende. Budskapet för reklamen är ”jag kan sluta när jag vill”.

- Hemnets tjänst har blivit en naturlig del av mångas vardag och att kolla Hemnet är så populärt att begreppet Hemnet-beroende har uppstått. Att Hemnet blivit ett så tydligt samtidsfenomen skapar spännande möjligheter för kommunikationen, säger Andreas Morne VD på Abby Norm.

Bilderna för kampanjen är tagna av Alexander Crispin, en av Sveriges mest framstående fotografer.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Staffan Tell, Pressansvarig Hemnet, Tel: 073-367 66 85, E-post: [email protected]

Jenny Jeppsson, Kommunikationschef Hemnet, Tel: 070-630 00 64, E-post: [email protected]

Andreas Morne, VD Abby Norm, Tel: 0707-33 33 07, E-post: [email protected]

Om Hemnet:
Hemnet är Sveriges populäraste sajt för bostads­sök med 1,7 miljoner unika besökare i veckan. Hemnet.se startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling.

Bilder

  • ylwsk5wmaqjteppo3ecf.jpg