Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Mats Brandt blir ny vd för Hemnet

28 juni 2014

 | icke regulatoriska

Mats Brandt efterträder Carl-Henrik Borg som vd på Hemnet. Mats har gedigen erfarenhet från ledande befattningar på bolag med fokus på digitala affärer. Han kommer närmast från rollen som chef för Live Nation Entertainment i Asien.

- Vi är mycket glada över att Mats blir ny vd på Hemnet. Han har en mycket bred ledarerfarenhet och en imponerande kompetens från digitala affärsverksamheter, säger Per Johnler, styrelseordförande Hemnet.- Hemnet har blivit ett samhällsfenomen och varumärkets starka ställning skapar unika möjligheter till nya affärer. Tillsammans med Hemnets duktiga medarbetare ser jag fram emot att fortsätta utveckla Sveriges bästa sajt för bostads­sök, säger Mats Brandt tillträdande vd på Hemnet.Mats kommer närmast från en tjänst som chef för Live Nation Entertainment i Asien. Han har även erfarenhet som vd för Ticketmaster/Ticnet.Mats kommer att börja arbeta på Hemnet i augusti 2014.

För frågor, kontakta:
Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet, Tel: 073-367 66 85, E-post: [email protected]

Per Johnler, styrelseordförande Hemnet Tel: 070-560 30 57 E-post: [email protected]

Om Hemnet:
Hemnet är Sveriges populäraste tjänst för bostads­sök med totalt upp till 2,5 miljoner unika besökare i veckan. Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, M��klarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling.
Bilder

  • vjwbamquohdg6k82suzy.jpg
  • lj6stq2wljik7iwwbchl.jpg
  • lwj0nvbtloz474sy1vox.jpg