Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Efter succé på webben – programserien Dröm Dig Hem till Sjuan

27 september 2016

 | icke regulatoriska

Nu på söndag är det premiär för programserien Dröm Dig Hem i Sjuan. Tittarna får hänga med bakom kulisserna på bostads­marknaden och följa människor från hela landet som är​ inne i sitt livs kanske största affär. Dröm Dig Hem produceras av Storyfire i samarbete med bostads­sajten Hemnet.

Nu på söndag är det premiär för programserien Dröm Dig Hem i Sjuan. Tittarna får hänga med bakom kulisserna på bostads­marknaden och följa människor från hela landet som är inne i sitt livs kanske största affär. Dröm Dig Hem produceras av Storyfire i samarbete med bostads­sajten Hemnet.

- Vi är jättestolta över Dröm Dig Hem och tycker att det är roligt att så många uppskattar serien. Vi ville skildra bostads­affären på ett nytt och engagerande sätt och fånga den dramatik som utspelar sig varje dag på bostads­marknaden. Att serien nu visas på Sjuan är ytterligare ett kvitto på vilken hög kvalité den håller, säger Jenny Jeppsson, kommunikationschef på Hemnet.

I Dröm Dig Hem möter publiken köpare och säljare från hela landet som befinner sig i en känslomässig bergodalbana med allt från hetsiga budgivningar till avskedet från familjehemmet. Vi kommer även att få följa mäklarens händelserika och ofta stressiga arbete med att få bostads­affären att gå i lås.

Hittills har 80 avsnitt på cirka fem minuter visats i en egen Youtube-kanal och på en mängd redaktionella sajter. Sedan Dröm Dig Hem började visas på webben har den haft drygt fem miljoner visningar. När nu serien flyttar in i TV får det en annan form med åtta avsnitt om cirka trettio minuter.

I premiären den 2 oktober klockan 19.30 får vi exempelvis följa Dominika Peczynski som ska
sälja sin lägenhet i stan och introducerar tittarna till inredningsstilen ”dictator chic”.

Programtrailer:
https://www.youtube.com/watch?v=1HcMHU7w-lg&feature=youtu.be

För ytterligare information vänligen kontakta:
Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet
Tel: 073-367 66 85, E-post: [email protected]

Om Hemnet:
Varje vecka kommer 2 miljoner unika besökare till Sveriges största bostads­sajt via mobilen, plattan
eller datorn. Under 2015 publicerades drygt 220 000 bostads­annonser hos oss och 2 miljoner
sökningar görs varje dag. Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF,
Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling.

Bilder

  • qxz4rn375jxkyah3dro3.jpg