Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Ny dokumentärserie tar bostads­drömmande till nya höjder

3 maj 2016

 | icke regulatoriska

I vår är det premiär för den nya dokumentärserien. Dröm Dig Hem, där tittarna får följa människor från hela landet som är inne i sitt livs kanske största och viktigaste affär. Bakom produktionen står Storyfire vars team tidigare varit med och producerat bland annat Idol och Äntligen Hemma.

I vår är det premiär för den nya dokumentärserien Dröm Dig Hem, där tittarna får följa människor från hela landet som är inne i sitt livs kanske största och viktigaste affär. Bakom produktionen står Storyfire vars team tidigare varit med och producerat bland annat Idol och Äntligen Hemma.

Nu lanseras en ny dokumentärserie där tittarna får en helt ny inblick i hur den svenska bostads­marknaden fungerar. I Dröm Dig Hem möter publiken köpare och säljare från hela landet som befinner sig i en känslomässig bergodalbana med allt från hetsiga budgivningar till avskedet från familjehemmet. Vi kommer även att få följa mäklarens händelserika och ofta stressiga arbete med att få bostads­affären att gå i lås. Dröm Dig Hem är en kombination av underhållning och utbildning och innehåller tips från experter såsom besiktningsman, inredare och bankrådgivare.

Historierna i Dröm Dig Hem kommer från alla Sveriges hörn. Från paradvåningen på fina gatan till torpet ute på landet. Men Dröm Dig Hem är inte ett utpräglat inrednings- eller renoveringsprogram. Tanken är att visa hur en bostads­affär går till i alla skeden. Allt ifrån drömmandet, sökandet och beslutsångesten införatt välja var och i vilken typ av hem man ska bo i till hur människor förbereder sig inför försäljningen av den egna bostaden.

Dröm Dig Hem har premiär 3 maj och kommer att visas i en egen Youtube-kanal samt på en mängd redaktionella mediesajter. Målet är att skapa cirka 80 berättelser och varje vecka kommer nya avsnitt att publiceras på webben fram till sommaren.

Bakom produktionen av Dröm Dig Hem står Storyfire. Deras team har tidigare varit med och producerat serier som bland annat Idol och Äntligen Hemma. Programmet sponsras av bostads­sajten Hemnet som även bistår med statistik, erfarenheter och ett och annat klickmonster.

För program-trailer klicka länk nedan:
https://www.youtube.com/watch?v=ioWFSieBcWY

För ytterligare information vänligen kontakta:
Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet
Tel: 073-367 66 85, E-post:
[email protected]

Bilder

  • sbnmncsolzwgggctrbps.png