Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Ny dokumentärserie tar bostads­drömmande till nya höjder

3 maj 2016

 | icke regulatoriska

I vår är det premiär för den nya dokumentärserien. Dröm Dig Hem, där tittarna får följa människor från hela landet som är inne i sitt livs kanske största och viktigaste affär. Bakom produkt­ionen står Storyfire vars team tidigare varit med och producerat bland annat Idol och Äntligen Hemma.

I vår är det premiär för den nya dokumentärserien Dröm Dig Hem, där tittarna får följa människor från hela landet som är inne i sitt livs kanske största och viktigaste affär. Bakom produkt­ionen står Storyfire vars team tidigare varit med och producerat bland annat Idol och Äntligen Hemma.

Nu lanseras en ny dokumentärserie där tittarna får en helt ny inblick i hur den svenska bostads­marknaden fungerar. I Dröm Dig Hem möter publiken köpare och säljare från hela landet som befinner sig i en känslomässig bergodalbana med allt från hetsiga budgivningar till avskedet från familjehemmet. Vi kommer även att få följa mäklarens händelserika och ofta stressiga arbete med att få bostads­affären att gå i lås. Dröm Dig Hem är en kombination av underhållning och utbildning och innehåller tips från experter såsom besiktningsman, inredare och bankrådgivare.

Historierna i Dröm Dig Hem kommer från alla Sveriges hörn. Från paradvåningen på fina gatan till torpet ute på landet. Men Dröm Dig Hem är inte ett utpräglat inrednings- eller renoveringsprogram. Tanken är att visa hur en bostads­affär går till i alla skeden. Allt ifrån drömmandet, sökandet och beslutsångesten införatt välja var och i vilken typ av hem man ska bo i till hur människor förbereder sig inför försäljningen av den egna bostaden.

Dröm Dig Hem har premiär 3 maj och kommer att visas i en egen Youtube-kanal samt på en mängd redaktionella mediesajter. Målet är att skapa cirka 80 berättelser och varje vecka kommer nya avsnitt att publiceras på webben fram till sommaren.

Bakom produkt­ionen av Dröm Dig Hem står Storyfire. Deras team har tidigare varit med och producerat serier som bland annat Idol och Äntligen Hemma. Programmet sponsras av bostads­sajten Hemnet som även bistår med statistik, erfarenheter och ett och annat klickmonster.

För program-trailer klicka länk nedan:
https://www.youtube.com/watch?v=ioWFSieBcWY

För ytterligare information vänligen kontakta:
Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet
Tel: 073-367 66 85, E-post:
[email protected]

Bilder

  • sbnmncsolzwgggctrbps.png