Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnet lanserar retrosajt

13 september 2018

 | icke regulatoriska

I år fyller Hemnet 20 år och i samband med detta lanserar företaget en version av sajten som påminner om originalet från 1998.

I år fyller Hemnet 20 år och i samband med detta lanserar företaget en version av sajten som påminner om originalet från 1998.

- Att gå in på retroversionen av Hemnet är lite av en tidsresa tillbaka till internets ungdom. Det är en nostalgisk känsla samtidigt som många nog uppskattar att utvecklingen har gått framåt, säger Staffan Tell, pressansvarig på Hemnet.

Utöver möjligheten att söka bostäder med en 20 år gammal navigering kan besökaren även njuta av bilder från Ikeas katalog från 1998 eller spela det tidstypiska spelet minröj.

Den tillfälliga versionen av Hemnet väntas finnas tillgänglig under cirka två veckor och webbadressen är www.hemnet1998.se.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet [email protected] 073-367 66 85

Om Hemnet:

Hemnet är Sveriges populäraste sajt för bostads­sök med 2,8 miljoner besökare per vecka. På Hemnet visas bostäder som villor, bostads­rätter, fritidshus, gårdar och tomter – till salu genom Sveriges fastighetsmäklare. Hemnet startades 1998 och ägs av investmentbolaget General Atlantic och ett konsortium bestående av bland andra Pierre Siri och Henrik Persson, samt branschorganisationerna Mäklarsamfundet och Fastighetsmäklarförbundet FMF.

www.hemnet.se

Bilder

  • eqv5mvbb0zikjoobvipe.jpg
  • yrwmffb4pr6sjkqfpfkd.jpg