Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Gina och Margaux klara för Guldhemmet 2020

19 november 2019

 | icke regulatoriska

Guldhemmet, galan som samlar och hyllar den svenska bostads­branschen och är ett initiativ från Hemnet, kan stolt presentera att Gina Dirawi och Margaux Dietz är klara som konferencierer för evenemanget som går av stapeln den 5 mars 2020.

Guldhemmet, galan som samlar och hyllar den svenska bostads­branschen och är ett initiativ från Hemnet, kan stolt presentera att Gina Dirawi och Margaux Dietz är klara som konferencierer för evenemanget som går av stapeln den 5 mars 2020.

Nomineringarna fortsätter ramla in, biljetterna är nästan slutsålda och arbetet med att skapa Sveriges nya bostads­gala Guldhemmet är i full gång. För att leda den glittrande kvällen har Hemnet nu plockat in två riktiga proffs – prisbelönta programledaren Gina Dirawi och kända influencern Margaux Dietz.

- Det är super att Hemnet har tagit initiativet med att skapa en ny bostads­gala. Jag har själv en mäklare i familjen och vet att det är ett yrke som kräver mycket. Att köpa eller sälja en bostad är för många den viktigaste affären man gör i livet. de som jobbar extra hårt för att den ska bli så bra som möjligt förtjänar lite uppmärksamhet, säger Margaux Dietz.

– Med Guldhemmet vill vi inte bara skapa en fantastisk kväll, utan ett helt nytt sammanhang som sätter ljuset p�� en yrkesgrupp som vi tycker förtjänar mer uppmärksamhet. Varje detalj för att göra Guldhemmet till en oförglömlig upplevelse är viktig - och därför känns det fantastiskt kul att vi nu har två riktiga superproffs som ska leda oss genom själva galakvällen. Gina och Margaux kommer skapa magi tillsammans och göra kvällen till något alldeles extra, säger Tove Beckman projektledare för Guldhemmet.

Kort om konferenciererna:
Gina Dirawi – skådespelare, programledare, artist, komiker och låtskrivare. Har tidigare programlett: Idol, Musikhjälpen, Grammisgalan och Melodifestivalen.

Margaux Dietz – influencer och Youtube-profil. Gjorde 2018 TV-debut i Let’s Dance, bloggar för Elle och har nyligen släppt boken “Your Best Life”.

Om du vill nominera till Guldhemmet:
Till och med den 31 december 2019 kan du som är mäklare, bostads­­utvecklare eller på annat sätt aktiv inom branschen nominera till exempel dig själv, ditt företag eller en kollega i en eller flera av Guldhemmets priskategorier. Välj flik nedan för att nominera till Guldhemmets Fastighets­mäklarpriser eller Guldhemmets Bostads­utvecklarpris. För mer information vänligen besök https://guldhemmet.se/nominera.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet [email protected] 073-367 66 85

Om Hemnet:
Sedan starten 1998 har Hemnet växt till att bli Sveriges största bostads­portal och en av landets största sajter. Med målet att vara nyckeln till en enklare bostads­affär jobbar Hemnet kontinuerligt med att ta fram nya produkt­er och tjänster, för säljare, köpare och mäklare. Varje vecka kommer i snitt 2,8 miljoner unika besökare till sajten. Det höga besöksantalet genererar unik data om bostads­marknaden, vilket även gör Hemnet till en oberoende expert i bostads­frågor. Företaget ägs sedan 2017 av investmentbolagen General Atlantic och Sprints Capital, samt av Mäklarsamfundet och Care of Hemnet. 2018 hade Hemnet en omsättning på 373 MSEK och på kontoret mitt i centrala Stockholm jobbar idag runt 90 personer. www.hemnet.se

Bilder

  • jj24jp9zap8zjzpprmea.png