Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnet lanserar Guldhemmet

18 juni 2019

 | icke regulatoriska

Den 5 mars 2020 är det premiär för Guldhemmet, galan som uppmärksammar landets fastighetsmäklare och bostads­utvecklare och hyllar branschens främsta profiler och starkaste insatser.

Den 5 mars 2020 är det premiär för Guldhemmet, galan som uppmärksammar landets fastighetsmäklare och bostads­utvecklare och hyllar branschens främsta profiler och starkaste insatser.

– Hemnet har en roll i majoriteten av de bostads­köp och försäljningar som sker i Sverige och nu vill vi använda all den kunskap och data vi har för att uppmärksamma bostads­branschen på ett litet nytt sätt. Guldhemmet kommer hylla alla de som varje dag arbetar hårt för att uppfylla människors bostads­drömmar och ge landets fastighetsmäklare och bostads­utvecklare den uppmärksamhet de förtjänar, säger Cecilia Beck-Friis vd på Hemnet.

Guldhemmet kommer att gå av stapeln i anrika Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm inför 300 gäster. Ett antal av priserna kommer att vara baserade på Hemnets egna data över exempelvis vilka mäklare som sålt flest bostäder, medan några av priserna kommer att utses av en jury med representanter från branschen. Vilka priskategorierna blir och vem som kommer att sitta i juryn kommer att kommuniceras senare under året.

– Guldhemmet ska vara mer än en gala och en glittrande kväll – genom nomineringar och vinnare blir det ett sätt att lyfta och prata om goda insatser bland mäklare och bostads­utvecklare året om. Vi vill att Guldhemmet ska bli en samlande kraft för hela branschen, inte bara för dem som får plats på Vinterträdgården, säger Cecilia Beck-Friis vd på Hemnet.

För mer information om Guldhemmet, vänligen besökwww.guldhemmet.se

Vinnarna i Guldhemmet kommer få ett hus i mässing designat av Note Design Studio och tillverkat avSkultuna. Partner för galaprodukt­ionen är eventbyrån Ciceron.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet [email protected] 073-367 66 85

Tove Beckman, projektledare [email protected] 073-387 53 20

Om Hemnet:

Sedan starten 1998 har Hemnet växt till att bli Sveriges största bostads­portal med i snitt 2,8 miljoner besökare varje vecka. Med målet att vara nyckeln till en enklare bostads­affär jobbar Hemnet kontinuerligt med att ta fram nya produkt­er och tjänster för säljare, köpare och mäklare. Det höga besöksantalet genererar unik data om bostads­marknaden, vilket även gör Hemnet till en oberoende expert i bostads­frågor. Företaget ägs sedan 2017 av investmentbolagen General Atlantic och Sprints Capital, samt av Mäklarsamfundet, Fastighetsmäklarförbundet och Care of Hemnet. 2018 hade Hemnet en omsättning på 373 MSEK och på kontoret mitt i centrala Stockholm jobbar idag runt 90 personer. www.hemnet.se.

Bilder

  • spzoukug82uxsbqqrncf.png
  • ysvfpczlycxgpmaysvfk.jpg