Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Namnkunnig jury utser Guldhemmets vinnare

4 oktober 2019

 | icke regulatoriska

Den 5 mars 2020 är det premiär för Guldhemmet, galan som uppmärksammar landets fastighetsmäklare och bostads­utvecklare och hyllar branschens främsta profiler och starkaste insatser. Nu presenteras juryn som ska utse de prestigefyllda priserna.

Den 5 mars 2020 är det premiär för Guldhemmet, galan som uppmärksammar landets fastighetsmäklare och bostads­utvecklare och hyllar branschens främsta profiler och starkaste insatser. Nu presenteras juryn som ska utse de prestigefyllda priserna.

Juryn som utser Guldhemmets vinnare består av:

  • Catharina Elmsäter-Svärd, vd Sveriges Byggindustrier
  • Emma Jonsteg vd Utopia Arkitekter
  • Lena Malm, tidigare vd Fastighetsnytt
  • Jenny Persson, ansvarig utgivare för Mäklarvärlden
  • Jenny Stenberg, vd för Fastighetsmäklarförbundet
  • Björn Wellhagen, vd för Mäklarsamfundet.
  • Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet
  • Staffan Tell, pr-chef på Hemnet

- Vi är mycket glada och stolta över att presentera Guldhemmets fantastiska jury. Våra representanter har omfattande erfarenhet och djup expertis inom sina respektive områden, och kommer att vara värdefulla i arbetet med att utse bostads­branschens främsta profiler och starkaste insatser, säger Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet.

Totalt kommer tio priser att delas ut; nio mäklarpriser och ett bostads­utvecklarpris. Mäklare kan nominera sina favoriter till kategorierna Årets Mäklarkontor, Årets Mäklarpersonlighet, Årets Stjärnskott, Årets Mäklarassistent och Årets Innovatör. Utöver det kommer ett antal prestationspriser delas ut som baseras på Hemnets andelsstatistik. Nomineringarna för mäklar- och bostads­branschen är öppna till och med den sista december.

- Tanken är att galan inte enbart ska fokusera på försäljningssiffror och finansiella resultat vilket ofta hamnar i fokus i en resultatdriven bransch. Guldhemmets hjältar kan stå ut på andra sätt och i juryn kommer vi att leta efter förebilder och innovationer som tar branschen in i framtiden, säger Cecilia Beck-Friis vidare.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet [email protected] 073-367 66 85

eller besök www.guldhemmet.se

Om Hemnet:
Sedan starten 1998 har Hemnet växt till att bli Sveriges största bostads­portal och en av landets största sajter. Med målet att vara nyckeln till en enklare bostads­affär jobbar Hemnet kontinuerligt med att ta fram nya produkt­er och tjänster, för säljare, köpare och mäklare. Varje vecka kommer i snitt 2,8 miljoner unika besökare till sajten. Det höga besöksantalet genererar unik data om bostads­marknaden, vilket även gör Hemnet till en oberoende expert i bostads­frågor. Företaget ägs sedan 2017 av investmentbolagen General Atlantic och Sprints Capital, samt av Mäklarsamfundet och Care of Hemnet. 2018 hade Hemnet en omsättning på 373 MSEK och på kontoret mitt i centrala Stockholm jobbar idag runt 100 personer. www.hemnet.se

Bilder

  • al8ei5s9uwjnnshiidrl.png
  • nckfjcmunlx24zkobwru.png