Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Skånsk gård med renoveringsbehov mest klickad i landet

19 november 2019

 | icke regulatoriska

En gård i Helsingborgs kommun för under 1 miljoner kronor fick 18 682 klick under vecka 46 och var den mest populära bostaden till salu i Sverige.

En gård i Helsingborgs kommun för under 1 miljoner kronor fick 18 682 klick under vecka 46 och var den mest populära bostaden till salu i Sverige.

Gården som har anor från 1800-talet ger möjlighet att köpa till åkermark för eventuell djurhållning eller odling. Gården har stått tom under en tid och är enligt mäklaren i behov av omfattande upprustning och renovering.

- Många svenskar när nog en dröm om ett enklare liv på landet och det här objektet ger dessutom möjlighet för köparen att sätta sin egen prägel, säger Staffan Tell talesperson på Hemnet.

Länk till bostads­objektet: https://www.hemnet.se/bostad/villa-100m2-helsingborgs-kommun-mjohultsvagen-142-16436256

Mer information om övriga bostäder på listan över Sveriges mest klickade bostäder finns på www.hemnet.se/klicktoppen.


För ytterligare information vänligen kontakta:

Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet [email protected] 073-367 66 85

Om Hemnet:

Sedan starten 1998 har Hemnet växt till att bli Sveriges största bostads­portal och en av landets största sajter. Med målet att vara nyckeln till en enklare bostads­affär jobbar Hemnet kontinuerligt med att ta fram nya produkt­er och tjänster, för säljare, köpare och mäklare. Varje vecka kommer i snitt 2,8 miljoner unika besökare till sajten. Det höga besöksantalet genererar unik data om bostads­marknaden, vilket även gör Hemnet till en oberoende expert i bostads­frågor. Företaget ägs sedan 2017 av investmentbolagen General Atlantic och Sprints Capital, samt av Mäklarsamfundet och Care of Hemnet. 2018 hade Hemnet en omsättning på 373 MSEK och på kontoret mitt i centrala Stockholm jobbar idag runt 90 personer. www.hemnet.se

Bilder

  • hvgv95xwlusagkg51kso.jpg