Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnet Group presenterar tillskott till styrelsen

19 november 2020

 | icke regulatoriska

Hemnet Group AB (“Hemnet”), Sveriges största bostads­portal, utser Tracey Fellows till ny styrelseledamot.

Tracey Fellows är för närvarande President for Global Digital Real Estate på News Corp och också styrelseledamot i REA Group Ltd, Australiens största bostads­portal och ett bolag noterat på australiensiska börsen. Hon var tidigare vd för REA Group under drygt fyra år, och har även en bakgrund som Vice-President för Microsoft Asia-Pacific liksom som vd för Microsoft i Australien.

Detta är det andra tillskottet till Hemnets styrelse under 2020. I maj utsågs Nick McKittrick, medgrundare och tidigare vd för den brittiska bostads­portalen Rightmove PLC, som är noterat på London Stock Exchange, samt tidigare vd för den schweiziska bostads­portalen homegate.ch, till ny ledamot.

- Det är mycket roligt att hälsa Tracey välkommen till Hemnets styrelse. Hennes omfattande erfarenhet av att driva tillväxt inom bostads­portaler i USA, Asien och Australien kommer att tillföra värdefulla perspektiv till styrelsen och till bolaget. Nick och Tracey har båda stor erfarenhet från ledande roller och styrelsearbete i noterade bolag, och kommer stärka vår befintliga kompetens med unik internationell branschkunskap. De kommer båda bidra med viktiga insikter när Hemnet fortsätter att växa och verkställa sin strategi, säger Håkan Erixon, styrelseordförande för Hemnet.


Information till redaktionen

För ytterligare information vänligen kontakta
Håkan Erixon, Chairman of the Board, [email protected]
Staffan Tell, Head of PR, Hemnet, [email protected], +46 73 367 66 85

Bilder

  • head shot -- TRACEY FELLOWS.jpg