Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Nu öppnar Hemnet nomineringen för Guldhemmet

15 december 2021

 | icke regulatoriska

Den 16 september gick andra upplagan av Hemnets Guldhemmet av stapeln – galan som uppmärksammar och hyllar de starkaste insatserna av landets fastighetsmäklare och bostads­utvecklare från året som gått. Nu öppnar nomineringen för nästa års upplaga samtidigt som juryn som ska utse vinnarna presenteras.

Det blev en minnesvärd men lite annorlunda Guldhemmetgala när bostads­branschen tidigare i år intog över 20 hotellrum på Nobis Hotel i Stockholm för att fira branschen tillsammans på distans. Nu har planeringen satt igång för den tredje upplagan av Guldhemmet som kommer att äga rum den 31 mars 2022 i Gyllene Salen, Stockholms Stadshus.

Syftet med Guldhemmet är att sätta ljuset på alla fina insatser från fastighetsmäklare och bostads­utvecklare som varje dag sliter hårt för att uppfylla människors bostads­drömmar. Vi är otroligt glada över det fina mottagande som galan har fått och att många fastighetsmäklare och bostads­utvecklare bekräftar att ett initiativ som Guldhemmet betyder mycket för branschen. Nu ser vi verkligen fram emot att åter samla och hylla branschen i Gyllene Salen i mars nästa år, säger Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet. 

Idag den 15 december öppnar nomineringen för Guldhemmet 2021 och det går att nominera fram till den 31 januari 2022. 

Årets Guldhemmetjury består av:

  • Kajsa Crona, blivande kontorschef på Tengbom
  • Tobias Olsson, förbundsdirektör Sveriges Arkitekter
  • Anders Carlén, chefredaktör Byggindustrin
  • Kajsa Hessel, vd på Svensk Byggtjänst
  • Joakim Båge, programledare, rådgivare och investerare
  • Jenny Persson, ansvarig utgivare för Mäklarvärlden
  • Jenny Stenberg, vd för Fastighetsmäklarförbundet
  • Joakim Lusensky, analys- och kommunikationschef på Mäklarsamfundet
  • Staffan Tell, pr-chef på Hemnet

– Det känns jätteroligt att fortsätta samarbetet med Guldhemmets fantastiska jury som tillsammans har en bred erfarenhet och imponerande kunskap om bostads­branschen. Vi välkomnar även ett nytt tillskott i juryn, Joakim Lusensky, analys- och kommunikationschef på Mäklarsamfundet, säger Cecilia Beck-Friis vidare

Under Guldhemmet kommer priser delas ut i 11 olika kategorier riktade till mäklare och bostads­utvecklare. Fastighetsmäklare kan nominera sina favoriter till kategorierna Årets Mäklarkontor, Årets Mäklarpersonlighet, Årets Stjärnskott, Årets Mäklarassistent. Bostads­utvecklare kan nominera till Årets Innovation, Årets Bostads­utvecklare och Årets Bostads­projekt. Utöver det kommer ett antal prestationspriser som baseras på Hemnets egna statistik samt Andelsstatistiken att delas ut. Nytt för i år är att prestationspriset Årets Toppmäklare blir ett hybridpris, där den mest säljande fastighetsmäklaren från varje län tävlar om titel utifrån Hemnets försäljningsstatistik, i kombination med en kvalitativ del som bedöms av Guldhemmets jury. Detta för att möjliggöra att ännu fler mäklare runt om i landet ska ha möjlighet att konkurrera i tävlingen.
 

För mer information om galan, besök guldhemmet.se.

För ytterligare information vänligen kontakta
Staffan Tell, pressansvarig och talesperson Hemnet [email protected] 073-367 66 85

Om Hemnet 
Hemnet driver Sveriges ledande bostads­plattform. Bolaget grundades som ett branschinitiativ 1998 och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostads­marknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkt­er, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år. Hemnet delar tillsammans med sina målgrupper en gemensam passion för hemmet och drivs av att vara en oberoende och självklar plats för människor att vända sig till vid de olika bostads­behov som uppstår genom livet. Detta reflekteras i Bolagets vision att vara nyckeln till din bostads­resa, där Hemnet med sina produkt­er och tjänster vill öka effektiviteten, transparensen och rörligheten på bostads­marknaden. Hemnet är noterat på Stockholm Nasdaq (“HEM”). 


 

www.hemnet.se

Bilder

  • Guldhemmetgalan.jpg