Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Anders Örnulf utsedd till ny CFO på Hemnet

8 december 2022

 | regulatoriska

Hemnet Group AB (publ) (“Hemnet”) har utsett Anders Örnulf till Chief Financial Officer (CFO) för bolaget med tillträde i juni 2023. Han efterträder därmed Jens Melin som varit tillförordnad CFO sedan augusti 2022. Anders Örnulf kommer närmast från rollen som Group CFO på SkiStar AB.

Anders Örnulf har en mångårig erfarenhet inom finans inklusive olika chefs- och ledande befattningar på Preem, Svenska Spel, ICA och Unilever, innan han tillträde sin nuvarande roll som Group CFO på SkiStar

Cecilia Beck-Friis, CEO på Hemnet:
“Jag ser mycket fram emot att välkomna Anders till teamet på Hemnet. Anders gedigna erfarenhet från ledande finansroller i en noterad miljö på bolag med starka konsumentvarumärken, gör honom till precis den person vi har letat efter. Med ett starkt driv och kommersiellt fokus kommer han att bli en stor tillgång för Hemnet i vårt fortsatta arbete med att utveckla och växa vår affär.”

Anders Örnulf, tillträdande CFO på Hemnet:
“Hemnet erbjuder inte bara en av landets mest omtyckta digitala tjänster utan spelar dessutom en viktig roll för att samla, öppna upp och effektivisera den svenska bostads­marknaden. Jag tror bara vi har sett början av vad bolaget kan åstadkomma på sikt och den resan är något jag verkligen ser fram emot att bli en del av.”


Anders Örnulf kommer att ingå i Hemnets ledningsgrupp och ansvara för funktion­erna Finance, Legal och Investor Relations. Anders Örnulf tillträder sin tjänst senast den 8 juni 2023. Jens Melin, som är tillförordnad CFO sedan augusti, återgår då till sin ordinarie roll som Head of Group Accounting and Control.
 

 

*****************************************

 

För mer information, kontakta:

Pressförfrågningar
Staffan Tell, Head of PR
M: +46 733 67 66 85
E: [email protected]

IR-förfrågningar
Nick Lundvall, IR Manager & Head of Corporate Development
M: +46 76 145 21 78
E: [email protected] 

 

Om Hemnet
Hemnet driver Sveriges ledande bostads­plattform. Bolaget grundades som ett branschinitiativ 1998 och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostads­marknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkt­er, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år. Hemnet delar tillsammans med sina målgrupper en gemensam passion för hemmet och drivs av att vara en oberoende och självklar plats för människor att vända sig till vid de olika bostads­behov som uppstår genom livet. Detta reflekteras i Bolagets vision att vara nyckeln till din bostads­resa, där Hemnet med sina produkt­er och tjänster vill öka effektiviteten, transparensen och rörligheten på bostads­marknaden. Hemnet är noterat på Stockholm Nasdaq (“HEM”).


Följ oss: hemnetgroup.se / Facebook / Twitter / Linkedin / Instagram


 

Bilder

  • Anders O¨rnulf.jpg