Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnets valberedning avser föreslå Anders Nilsson som ny styrelseordförande

12 december 2022

 | regulatoriska

Valberedningen i Hemnet Group AB (publ) (“Hemnet”) har enhälligt beslutat att föreslå årsstämman den 27 april 2023 att välja Anders Nilsson som ny styrelseordförande i Hemnet.

Anders Nilsson har en mångårig erfarenhet från exekutiva och ledande roller inom svenska konsumentnära, teknologidrivna och publika bolag. Anders Nilsson var senast vd för Com Hem AB och därefter för Tele2 AB, i samband med att de båda bolagen slogs samman, mellan åren 2014 och 2020.

Valberedningens fullständiga förslag och motiverade yttrande, inklusive erforderlig information om föreslagna ledamöter, kommer att offentliggöras i god tid före årsstämman.
 

*****************************************

För mer information kontakta:

Pressförfrågningar
Staffan Tell, Head of PR
M: +46 733 67 66 85
E: [email protected]


Denna information är sådan information som Hemnet Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovan angivna kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 december 2022 kl. 15.30 CET.

Om Hemnet
Hemnet driver Sveriges ledande bostads­plattform. Bolaget grundades som ett branschinitiativ 1998 och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostads­marknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkt­er, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år. Hemnet delar tillsammans med sina målgrupper en gemensam passion för hemmet och drivs av att vara en oberoende och självklar plats för människor att vända sig till vid de olika bostads­behov som uppstår genom livet. Detta reflekteras i Bolagets vision att vara nyckeln till din bostads­resa, där Hemnet med sina produkt­er och tjänster vill öka effektiviteten, transparensen och rörligheten på bostads­marknaden. Hemnet är noterat på Stockholm Nasdaq (“HEM”).


Följ oss: hemnetgroup.se / Facebook / Twitter / Linkedin / Instagram


 

Bilder

  • 33-Hemnet_Ciceron_HIGHRES_033.jpg