Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

General Atlantic har avyttrat sitt innehav i Hemnet Group AB (publ) (“Hemnet”)

31 januari 2023

 | regulatoriska

Enligt uppgift till Hemnet från General Atlantic RR B.V. har General Atlantic avyttrat sitt innehav i Hemnet, motsvarande 16.8 miljoner aktie­r, till ett pris om 137 kronor per aktie­.

*****************************************

Information till redaktionen

Pressförfrågningar
Staffan Tell, Head of PR
M: +46 733 67 66 85
E: [email protected]

IR-förfrågningar

Nick Lundvall, IR Manager & Head of Corporate Development
M: +46 76 145 21 78
E: [email protected] 

 

Generell MAR vid insiderinformation:


Denna information är sådan information som Hemnet Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovan angivna kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 january  kl. 09.45 CET.

Om Hemnet
Hemnet driver Sveriges ledande bostads­plattform. Bolaget grundades som ett branschinitiativ 1998 och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostads­marknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkt­er, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år. Hemnet delar tillsammans med sina målgrupper en gemensam passion för hemmet och drivs av att vara en oberoende och självklar plats för människor att vända sig till vid de olika bostads­behov som uppstår genom livet. Detta reflekteras i Bolagets vision att vara nyckeln till din bostads­resa, där Hemnet med sina produkt­er och tjänster vill öka effektiviteten, transparensen och rörligheten på bostads­marknaden. Hemnet är noterat på Stockholm Nasdaq (“HEM”).


Följ oss: hemnetgroup.se / Facebook / Twitter / Linkedin / Instagram


 

Dokument

Bilder

  • 33-Hemnet_Ciceron_HIGHRES_033.jpg