Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnet lanserar Vägen hem - en podcast om bostads­marknaden

25 maj 2023

 | icke regulatoriska

Idag den 25 maj är det premiär för podden Vägen hem som kommer att följa och förklara utvecklingen på den svenska bostads­marknaden. Programledare för podden är Staffan Tell, pr-chef på Hemnet och Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet. Bostads­utvecklaren Riksbyggen är exklusiv partner för poddens sex första avsnitt.

I podcasten Vägen hem kommer Staffan och Erik att gå igenom de viktigaste händelserna i omvärlden och hur de påverkar bostads­marknaden liksom analysera och diskutera Hemnets egna data. Lyssnarna kommer även att få träffa spännande gäster, som mäklare, ekonomer och andra experter som bjuder på intressant kunskap och perspektiv.

- Vi konstaterar att det finns ett stort intresse kring bostads­marknaden och vill prova på podd som format för att på ett förklarande och lättsamt sätt fördjupa oss i alla de olika ämnen som omger en bostads­affär. Vi är väldigt glada över att ha Riksbyggen med oss på den här poddresan som börjar med sex avsnitt men där vi hoppas att intresset blir stort nog för en fortsättning, säger Staffan Tell, PR-chef på Hemnet och en av poddens programledare. 

- Bostads­frågan är en av de viktigaste frågorna för oss människor och är väldigt aktuell i dessa dagar. Som en av Sveriges största bostads­utvecklare vill vi gärna dela med oss av vår kunskap, och att göra det i ett nytt format tillsammans med Hemnet som med sitt oberoende har ett helikopterperpektiv på bostads­branschen, säger Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Podcasten Vägen hem produceras av Poddagency. Vägen hem har premiär den 25 maj och ett nytt avsnitt kommer därefter att släppas varannan torsdag.

Lyssna på premiäravsnittet här: 
Spotify
Apple Podcasts

*****************************************

För mer information, kontakta:Pressförfrågningar
Staffan Tell, Head of PR
M: +46 733 67 66 85
E: [email protected]


Om Hemnet
Hemnet driver Sveriges ledande bostads­plattform. Bolaget grundades som ett branschinitiativ 1998 och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostads­marknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkt­er, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år. Hemnet delar tillsammans med sina målgrupper en gemensam passion för hemmet och drivs av att vara en oberoende och självklar plats för människor att vända sig till vid de olika bostads­behov som uppstår genom livet. Detta reflekteras i Bolagets vision att vara nyckeln till din bostads­resa, där Hemnet med sina produkt­er och tjänster vill öka effektiviteten, transparensen och rörligheten på bostads­marknaden. Hemnet är noterat på Stockholm Nasdaq (“HEM”). 


Följ oss: hemnetgroup.se / Facebook / Twitter / Linkedin / Instagram

Dokument

Bilder

  • Omslagsbild-1920?×?1080 (1).jpg