Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Hemnet öppnar nomineringen och presenterar juryn för det femte Guldhemmet

6 oktober 2023

 | icke regulatoriska

Den 7 mars 2024 går den femte upplagan av Guldhemmet av stapeln. Guldhemmet är Sveriges största bostads­gala och ett initiativ från Hemnet som hyllar och sätter strålkastarljuset på extraordinära prestationer bland fastighetsmäklare och bostads­utvecklare från året som gått. 

Totalt kommer tio priser att delas ut under galan. Fyra av priserna (Årets Toppmäklare, Lägenhetsmäklare, Husmäklare och Mäklarkedja) baseras på Hemnets försäljningsstatistik, men vinnarna av övriga priser utses av en jury och baseras på nomineringar. Nomineringen öppnar upp idag den 6 oktober och därmed är det nu möjligt för landets alla fastighetsmäklare och bostads­utvecklare att nominera sina favoriter till prestigefyllda priser som exempelvis Årets Mäklarpersonlighet, Årets Stjärnskott eller Årets Bostads­projekt.


– Vi har med Guldhemmet velat skapa en arena som på riktigt sätter strålkastarljuset på en hårt arbetande bransch. Det är väldigt roligt att Guldhemmet under sina fyra år kommit att bli Sveriges största bostads­gala och att Hemnet har skapat ett pris som verkligen betyder något för de som nomineras och för alla vinnare. Det senaste året har för många verksamma inom bostads­branschen inneburit det tuffaste på mycket länge och därför tycker vi det känns extra angeläget att lyfta alla de som kämpar hårt för att hjälpa människor att få en plats att kalla sitt hem, säger Cecilia Beck-Friis vd på Hemnet.

Nomineringen är öppen fram till den 17 december 2023. Vinnarna utses av Guldhemmets jury som består av olika experter från fastighetsmäklar- och bostads­utvecklarbranschen.

Årets Guldhemmetjury består av:

Kajsa Crona, regionchef på Tengbom

Tobias Olsson, förbundsdirektör på Sveriges Arkitekter

Kajsa Hessel, vd på Svensk Byggtjänst

Anders Carlén, affärsutvecklare inom Bonnier News (tidigare chefredaktör för Byggindustrin och Fastighetsnytt)

Oskar Öholm, tillträdande vd på Mäklarsamfundet
Jenny Persson, ansvarig utgivare för Mäklarvärlden

Claudia Wörmann, boendeekonom på Hypoteket
Maria Björkdahl, ekonomi- och medlemsansvarig på Fastighetsmäklarförbundet

Aurora Ruuskanen, Strategic Partnership Manager på Hemnet

Under Guldhemmetgalan delas priser ut tio olika kategorier riktade till mäklare och bostads­utvecklare. Fastighetsmäklare kan nomineras i kategorierna Årets Mäklarkontor, Mäklarpersonlighet, Stjärnskott och Mäklarassistent. Bostads­utvecklare kan nomineras i kategorierna Årets Bostads­projekt och Nytänkare. Utöver det kommer ett antal prestationspriser som baseras på Hemnets egna statistik samt Andelsstatistiken att delas ut.

För mer information om galan, besök guldhemmet.se eller följ oss på instagram @guldhemmet.

För mer information, kontakta:

Pressförfrågningar
Staffan Tell, Head of PR
M: +46 733 67 66 85
E: [email protected]

Om Hemnet
Hemnet driver Sveriges ledande bostads­plattform. Bolaget grundades som ett branschinitiativ 1998 och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostads­marknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkt­er, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år. Hemnet delar tillsammans med sina målgrupper en gemensam passion för hemmet och drivs av att vara en oberoende och självklar plats för människor att vända sig till vid de olika bostads­behov som uppstår genom livet. Detta reflekteras i Bolagets vision att vara nyckeln till din bostads­resa, där Hemnet med sina produkt­er och tjänster vill öka effektiviteten, transparensen och rörligheten på bostads­marknaden. Hemnet är noterat på Nasdaq Stockholm (“HEM”).

Följ oss: hemnetgroup.se / Facebook / Twitter / Linkedin / Instagram


 

 

Dokument

Bilder

  • Guldhemmet-press.jpg