Hoppa till huvudinnehållTill navigationTill sök
Logotype

Inbjudan till Hemnets presentation av bokslutskommuniké 2022

20 januari 2023

 | icke regulatoriska

Hemnet Group AB publicerar sitt resultat för det fjärde kvartalet och bokslutskommuniké för 2022 fredag den 27 januari klockan 08.00 CET.

Samma dag kl 10.00 bjuder Bolaget in till en presentation av kommunikén samt genomgång av affärs- och produkt­strategi för 2023 via en webcast.
 

Hemnets VD Cecilia Beck-Friis och Interim CFO Jens Melin presenterar bokslutskommunikén inklusive en summering av året som gått och CPO Francesca Cortesi presenterar företagets plan för produkt­utveckling under 2023. Efter presentationen kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor. Presentationen hålls på engelska och beräknas pågå till 11.00.

 

Datum: 27 januari 2023

Tid:10:00
 

Presentationen kan följas i direktsändning via nedan länk. Via webcasten finns möjlighet att ställa skriftliga frågor.

https://ir.financialhearings.com/hemnet-q4-2022
 

Om du önskar delta via telefonkonferens registrerar du dig via nedan. Efter registreringen får du telefonnummer och ett konferens-ID för att logga in till konferensen. Via telefonkonferensen finns möjlighet att ställa muntliga frågor, samt via chattfunktion­en i webcast.

https://financialhearings.com/event/46342

 

Rapporten och presentationsmaterial kommer att finnas tillgängliga på hemnetgroup.se.

 

*****************************************

 

För mer information kontakta:

Pressförfrågningar
Staffan Tell, Head of PR
M: +46 733 67 66 85
E: [email protected]

IR-förfrågningar
Jens Melin, Interim CFO
M: +46 709 99 33 59
E: [email protected]

Nick Lundvall, IR Manager & Head of Corporate Development
M: +46 76 145 21 78
E: [email protected] 

Om Hemnet
Hemnet driver Sveriges ledande bostads­plattform. Bolaget grundades som ett branschinitiativ 1998 och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostads­marknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkt­er, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år. Hemnet delar tillsammans med sina målgrupper en gemensam passion för hemmet och drivs av att vara en oberoende och självklar plats för människor att vända sig till vid de olika bostads­behov som uppstår genom livet. Detta reflekteras i Bolagets vision att vara nyckeln till din bostads­resa, där Hemnet med sina produkt­er och tjänster vill öka effektiviteten, transparensen och rörligheten på bostads­marknaden. Hemnet är noterat på Stockholm Nasdaq (“HEM”).


Följ oss: hemnetgroup.se / Facebook / Twitter / Linkedin / Instagram


 

Bilder

  • 33-Hemnet_Ciceron_HIGHRES_033.jpg